HaberlerDinamik Yapı Vefakent Saklıbahçe Projesi Satışları Devam Ediyor

DİNAMİK YAPI VEFAKENT SAKLIBAHÇE PROJESİ SATIŞLARI DEVAM EDİYOR
Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Dinamik Yapı, Vefakent Saklıbahçe projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.
Kocaeli’nin en prestijli bölgelerinden biri olan Kartepe’de konumlandırılan Vafakent Saklıbahçe projesi 10.000 metrekare ferah konut alanlarından oluşuyor.

Sunduğu zengin sosyal yaşamın, rahatlığın, konforun ve ayrıcalıklı yaşamın ön planda tutulduğu proje 4 katlı bloklardan oluşan; 32 adet 2+1 daire, 72 adet 3,5+1 daireden oluşmakta ve 104 daire bulunmaktadır. Daire sahiplerine ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını açacak olan Vefaken Saklıbahçe, özel ödeme koşullarıyla avantaj sunuyor.

Dinamik Yapı imzasıyla nitelikli bir proje daha Kocaeli’ye kazandırılmak üzere hayata geçiyor. Dinamik Yapı, tüm süreç ve prosedürleri göz önünde bulundurarak Vefakent Saklıbahçe projesiyle Kartepe’ye yakışır, çevre dostu, ayrıcalıklı ve nitelikli bir projeyi daha hayata geçirmeyi hedefliyor. Projede, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alanları ve yeşillikler içinde geniş alanlar yer alıyor.