HaberlerVefakent Saklıbahçe, Yeşil Sosyal Alanlarıyla Fark Yaratacak

VEFAKENT SAKLIBAHÇE, YEŞİL SOSYAL ALANLARIYLA FARK YARATACAK
Dinamik Yapı tarafından Kartepe’de yapımına başlanan Vefakent Saklıbahçe projesi, planlanan geniş ve yeşil sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.


Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Dinamik Yapı’nın konut projesi Vefakent Saklıbahçe’de satışlar devam ediyor. Gerçekleştirdiği bütün konut ve nitelikli projeleri büyük talep gören Dinamik Yapı’nın, Vefakent Saklıbahçe projesi de ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Proje 4 katlı bloklardan oluşan; 32 adet 2+1 daire, 72 adet 3,5+1 daireden oluşan projemizde 104 daire bulunmaktadır.
Satışlarının devam ettiği projenin, Aralık 2018’da biterek sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Kocaeli’nin hızlı gelişen bölgeleri arasında gelen Kartepe’de inşaatına başlanan projede, 10.000 metrekare alanda her yaşa hitap edecek şekilde tasarlandı.

Vefakent Saklıbahçe’de daire dışındaki hayatın da mutlulukla dolmasına yardımcı olacak. Yeşillikler içinde yer alan proje hayatın en mutlu günlerine ev sahipliği yapacak. Mimari projenin getirdiği butik bakış açısı, balkonların ferahlığı ve metrekarelerin yüksekliğiyle daha da keyifli bir hâl alıyor.

Projenin satışlarında kredi seçenekleri sunulması da bir başka avantaj olarak öne çıkıyor.